Radioreklam är ett bra alternativ när man ska planera sin marknadsföring, radion är en stor om man ser till hur många som har radion i gång när man arbetar eller sitter i sin bil. Hos dom stora reklamfinansierade kanalerna finns det plats även plats för mindre företag att kunna få ut sin reklam lokalt.

De stora företagen har sin andra kanaler att få ut sin reklam på, till exempel Radio Rix eller Mix Megapol så kan man få sin reklam att sändas lokalt i den stad man har sitt företag. En bra reklamjingel kan absolut ersätta en helsidesannons i lokaltidningen och fördelen är att den kan spelas upp vid ett speciellt tidpunkt och inför stora evenemang. Radioreklamen når många och det känns som mindre troligt att man zappar bort en radiokanal när reklamen kommer som kanske många gör när TV-reklamen kommer, då man undersöker vad som finns på andra kanaler just då det blir reklamavbrott. Radioreklamen den liksom bara finns där och man fortsätter att lyssna på sin favoritkanal.

Med hjälp av en duktig producent för radioreklam så kan du få ditt budskap att uppmärksammas via radion, musik och en skön varm berättarröst som förmedlar det just ditt företag vill ha sagt gör att kunden får förtroende för just ditt företag. Eller så kan det vara ett skämtsamt budskap som får lyssnaren att hajja till och undra vilken galning var det som gjorde en sådan rolig reklamjingle.

Posted in: Reklam.
Last Modified: oktober 31, 2014